Nechat si narůst křídla

Třeba máte také plno báječných nápadů, snů a přání, které byste si tak rádi postupně splnili, jenomže pokaždé, když seberete veškerou svou odvahu a jste rozhodnutí, že už s tím něco uděláte, tak se zase něco semele a nebo do toho prostě vleze něco důležitějšího.


"Někdy je prostě nejlepší skočit - a křídla si nechat narůst až ve vzduchu.“


Ray Bradbury

 

Tenhle citát vám má připomenout, jak moc je důležité TO alespoň zkusit. Nepřemýšlet moc předem o tom jestli něco půjde, nebo nepůjde. Jestli to zvládnete, nebo nezvládnete. Kde na to vezmete potřebný čas, když je váš den už tak dost naplněný. 

 

Běžte a udělejte to, překážky na cestě stejně budou, to vám můžu říct už teď. Předem je ale neřešte a až přijdou berte je jako výzvu k tomu je přelézt, ne podlézt!

 

Prožijte ten pocit, kdy jste postaveni před skutečnost, že budete řešit něco, co je vám nepříjemné. A potom, až to vyřešíte, si naopak užijte ten úžasný pocit, kdy si postupně začnete víc a víc vážit sami sebe posíleni překonáním svých strachů, vnitřní nejistoty, nerozhodnosti, sebepodceňování.

 

Zkuste začít Plandáním.

  

Plandání se skicákem je hodně o svobodném vyjádření pocitů pomocí různých výtvarných technik, především kresby, ideálně bez použití hlavy se zavřeným kritikem někde tam, odkud nemůže vylézt.

Dokonalost neexistuje, ale přiblížit se k ní můžete. A přiblížit k ní se dá tím, že se přimějete nalistovat listy vašeho skicáku na kterých následně něco vznikne.

Plandací náměty, tak jak je lind formuluje, vás mají nasměrovat k sobě samým, probudit ve vás spící kreativitu a podpořit fantazii.... připravit vás k vzlétnutí.

 

"Plandání je pro mě hlavně o hře a o radosti, o laskavosti k mému puntíčkářství, které ač jsem si to dlouho neuvědomovala, mi bránilo v rozletu mnoha směry, protože už jsem se dopředu bála toho, že to nezvládnu, selžu, neznám všechno, co bych měla, aby byl výsledek hned napoprvé dokonalý. Ale čím víc mi tohle uvažování přijde úsměvné, tím lehčeji a radostněji mi je a Plandání tak do tohoto rozletu krásně zapadá, neřešit výsledek, ale užívat si proces vzniku a pak jej ukázat ve své nedokonalosti ostatním a nelámat si hlavu s tím, co si kdo pomyslí."


Markéta J.

 

 

Kdo chce prohlubovat a upevňovat si svůj vztah k sobě i bořit zdi, které si kolem sebe vystavěl a zároveň se chce posouvat v kresbě bez předsudků, může Plandat.

 

Až skončí Plandání, můžete se ještě pokusit odlepit od země a vzlétnout.

 

 

Všechny moje výzvy jsou předáváním mé vlastní energie směrem k vám. Můžete jí zachytit a vzít si z ní to, co je pro vás podstatné. Věnovat se jí, dát jí pozornost, polapit ji teď, ne až někdy. Ať se vám nevytratí, ať jí nepromarníte. Můžete přetavit tu mou vyslanou energii ke každému z vás v něco jedinečného. Chytit jí do dlaní a ona se stane vaším průvodcem, který při vás bude stát, když budete chtít zase létat.

 

Ráda se s vámi potkám i kdekoliv v prostoru nevirtuálním.

 

25-PB264153

Zpět do obchodu