Ochrana osobních údajů GDPR

Účelem tohoto dokumentu je informovat vás o rozsahu a způsobu ukládání vašich osobních údajů, vašich právech a o formě jakou můžete svá práva uplatňovat.

Vážím si Vaší důvěry, se kterou mi své osobní údaje poskytujete, a postupuji při zpracování osobních údajů nejen podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“).

  1. Zpracování osobních údajů

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře



Pokud poptáváte mé výrobky a služby, budu pracovat s kontaktními údaji, které mi sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefon, ale i informace o zboží, o které se aktuálně zajímáte.

 

Z jakého důvodu?

Kontaktuji vás přes ně pro další domluvu ohledně výrobků a služeb.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budu osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budu zpracovávat nejdéle 10 let od naší poslední komunikace.



  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu



Pokud u mě nakoupíte, budu pracovat s údaji, které vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefon.



Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebuji zpracovat, abych splnila naší smlouvu – dodala vám zboží nebo službu. Přes kontaktní údaje s vámi budu také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

 

Osobní údaje budu dále zpracovávat pro splnění mých povinností, které mi plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění právní povinnosti.



Jak dlouho budou osobní údaje zpracovávány?

Po dobu plnění služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.



  1. Newslettery (obchodní sdělení)



Pokud jste nakupující zákazník a nezakázal jste to při nákupu, mohu použít vaši e-mailovou adresu pro rozesílku novinek.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste to při nákupu nezakázali.



Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

10 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo mě kontaktujte na e-mailu: lind@lind.cz

  1. Kdo se k datům dostane?

 

Vaše data zůstanou u lind.cz. Přesto pro mě pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že mi pomáhají s chodem e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)

  • společnosti podílející se na expedici zboží (Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 190 00, Praha 9, : 28408306, DIČ: CZ28408306, Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4,
    225 99 Praha 1,
    www.ceskaposta.cz)

  • společnosti podílející se na expedici plateb (Fio banka, a.s., Millennium Plaza, V Celnici 10, 117 21 Praha 1)

  • poskytovatel e-mailingové služby (ECOMAIL.CZ, s.r.o., Na Zderaze 1275/15, Praha 2, 120 00, IČO: 02762943, DIČ: CZ02762943)

 

Osobní údaje zpracovávám pouze na území Evropské unie.

  1. Co byste dál měli vědět

 

U lind není jmenován pověřenec pro ochranu osobních údajů.

 

U lind nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte mě na e-mailové adrese lind@lind.cz nebo zavolejte na tel. č. +420 731 473 933.

  1. Používání souborů cookieS

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

 

Na webových stránkách používám následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.

  • Analytické/statistické cookies: umožňují například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory se spustí pouze s Vaším předchozím souhlasem.

  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory se spustí pouze s Vaším předchozím souhlasem.

 

Upozorňuji, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

 

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

 

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

  1. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje jsou zpracovávány, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.


Děkuji vám za důvěru!

 

 

MgA. Dana Lindenthalová

Boleslavská 1387
250 02 Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Tato adresa není výdejním místem e-shopu!

IČO:69184208

Telefon: 731 473 933
E-mail: lind@lind.cz

 

 

Tyto podmínky jsou účinné od 19.4.2022

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení