Ochrana osobních údajů GDPR

 

Účelem tohoto dokumentu je informovat vás o rozsahu a způsobu ukládání vašich osobních údajů, vašich právech a o formě jakou můžete svá práva uplatňovat.

Vážím si Vaší důvěry, se kterou mi své osobní údaje poskytujete, a postupuji při zpracování osobních údajů nejen podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ale nakládání s osobními údaji přizpůsobuji i Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecnému nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupí v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR.

Spravované osobní údaje

Na lind.cz ukládám a spravuji osobní údaje přihlášených (registrovaných) uživatelů.

Jsou to především vaše přihlašovací údaje: IP adresa, titul, jméno a příjmení, město, země, telefon, e-mail, IČ, ĎIČ, dodací a fakturační adresa, údaje o provedených objednávkách, ale také fotografie, či videozáznamy z proběhlých akcí a naši vzájemnou obchodní komunikaci přes e-mail, fb messenger, whatts up či sms zprávy.

Vyplněním webového registračního formuláře souhlasíte se zařazením všech vyplněných osobních údajů do databáze Dany Lindenthalové, IČO:69184208, Boleslavská 1387, 25002 Brandýs nad Labem – Stará Bolesav, jakožto správce webu http://lind.cz, a s jejich následným zpracováním, a to na dobu do odvolání souhlasu.

Způsob zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou zpracovány několika způsoby:

Nákup a prodej zboží a služeb na lind.cz

Abych mohla zpracovat a odeslat vaši objednávku potřebuji znát vaše osobní údaje. Tyto údaje zpracovávám výhradně za účelem uzavření kupní smlouvy. Získám je od vás na základě vaší registrace na lind.cz, nebo vyplněním vašich údajů na webové stránce u nákupního košíku.

E-mailing

V případě vašeho písemného souhlasu budu vaše osobní údaje (e-mailovou adresu) využívat pouze pro zasílání novinek o mých výrobcích, či službách a pro zasílání několikadenní placené výzvy. Vaše e-mailová adresa nebude předána třetím stranám. Váš souhlas se zasíláním aktualit můžete kdykoliv písemně zrušit zasláním e-mailu na lind@lind.cz. Veškerá komunikace elektronickou poštou je automaticky archivována pouze pro účely našeho vzájemného dodržení kupní smlouvy.

Telefonická podpora

V případě, že mi zavoláte, mohu vás požádat o identifikační informaci, která bude souviset opět jen se vzájemným dodržením kupní smlouvy.

Cookies

Při prohlížení webu lind.cz může docházet ke zpracování vašich osobních údajů prostřednictvím cookies. Souhlasem či nesouhlasem se z cookies můžete sami odhlásit.

Vaše práva

Pokud si přejete uplatnit níže uvedená práva, můžete mě kontaktovat prostřednictvím e-mailu lind@lind.cz.

Máte právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, které jako správce osobních údajů zpracovávám. Vaše údaje mohu opravit, či smazat. Můžete kdykoliv vzít zpět souhlas se zpracováním některých osobních údajů, které jste mi poskytli.

Vymazání vašich osobních údajů

Kdykoliv mě můžete požádat o vymazání vašich osobních údajů.

Pokud jste učinili objednávku, vaše údaje týkající se objednávky jsem povinna uchovávat po dobu minimálně 10 let od zrušení účtu.

Pokud neučinili objednávku, vaše data mohou být na vaší žádost smazána s výjimkou těch údajů, která se týkají účelů zajištění bezpečnosti provozu systému a sítě (IP adresa).

Oprava vašich osobních údajů

Máte právo na opravu svých osobních údajů. Pokud máte účet na lind.cz, můžete tyto údaje upravit sami po přihlášení do svého účtu, či mě kontaktovat e-mailem.

Vaše další práva

Máte také právo požadovat po mě informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a jak a vyžádat si přístup k těmto údajům. Obecná formulace viz výše.

Bližší informace o úřadu o ochraně osobních údajů naleznete přímo na stránkách úřadu www.uoou.cz

Další zpracovatelé osobních údajů

Zpracování osobních údajů mám na starosti já, tedy lind – Dana Lindenthalová. Osobní údaje však pro mě v rámci vaší objednávky mohou zpracovávat také: fio banka, pay pal, Česká pošta, Zásilkovna a poskytovatelé datových úložišť (webhosting). Statistická data na mém webu vyhodnocuje Google Analytics.

Zabezpečení dat

Dodržuji nezbytná technická opatření pro zajištění bezpečného uložení těchto dat.

 

Děkuji vám za důvěru!

Dokument byl vytvořen dne 18.05.2018.

.